سرنوشت دانشجویان اشغالگر رایزنی آمریکا - ۱/۲

سرنوشت دانشجویان اشغالگر رایزنی آمریکا
پس از گزشت چار دهه از شورش شوم ۵۷، نگاهی به ترکیب گروه دانشجویان پیرو خط عمام و آنچه در نهایت پس از ماجرای اشغال رایزنی آمریکا بر آنها گزشت و نیز، این موضوع که مرتکبان آن خیانت و تجاوز، امروز چه فعالیتی دارند، برای امروز ما و آیندگان مهم است.

دانشجونمایانی که پسین روز ۱۳ اُم آبان‌ ماه سال ۱۳۵۸ فرار خورشیدی، به عنوان اشغالگران رایزنی آمریکا در برابر خبرنگاران قرار گرفتند و ضمن به دست دادن شماری از سلاح‌ های آمریکایی‌ ها، دو بیانیه درباره ی چرایی و چگونگی این اقدام خواندند، برای معرفی خود عبارت "دانشجویان پیرو خط عمام" را به کار بردند. از همان زمان، در همه ی نشست های خبری و برنامه‌ های تلوزیونی و رادیویی و نشریات، نام این دانشجویان برده نمی‌ شد و بیشتر رسانه‌ های مزدور جریان اصلی، به همان عبارت کزایی و من درآوردی "دانشجویان پیرو خط عمام" اکتفا می کردند.

پس از گزشت چار دهه از این رویداد تروریستی، نگاهی به ترکیب این گروه به اصطلاح دانشجویی و آنچه سرانجام پس از ماجرای اشغال رایزنی آمریکا بر آنها گزشته و اینکه این حرامزادگان اکنون به چه فعالیتی مشغول هستند، کار واجبی است؛ آن‌ هم در شرایطی که در بهترین حالت، هنوز بیش از ۵۰ نام از این ۳۰۰ تروریست دانشجونما افشا نشده است.

سرنوشت دانشجویان اشغالگر رایزنی آمریکا
"ابراهیم اصغر زاده"، "محسن میردامادی"، "حبیب‌ الله بی طرف"، "رضا سیف‌ الهی"، "رحیم باطنی" و "احمد رضا اسلامی"، تروریست های هموند هیئت مرکزی اشغال رایزنی آمریکا در تهران بودند. چند سال پیش، مشخص شد که طراح اصلی اشغال رایزنی آمریکا، در ظاهر ابراهیم اصغر زاده بوده است، در حالی که همه ی این برنامه ریزی ها در روسیه ی شوروی و از سوی ک گ ب انجام شده بود.

"علی‌ اصغر زحمتکش"، "عباس عبدی"، "سید محمد هاشمی اصفهانی"، "اکبر رفان"، "محمد رضا خاتمی"، "محسن امین‌ زاده"، "رحمان دادمان"، "شمس‌ الدین وهابی"، "وفا تابش"، "محمد نعیمی‌ پور"، "حسین شیخ‌ الاسلام" و "فروز رجایی‌ فر" نیز، تروریست های هموند شورایی به نام "شورای بازو" بودند که در کنار شورای مرکزی و اصلی قرار داشت.

سرنوشت دانشجویان اشغالگر رایزنی آمریکا
همچنین محمد رضا خاتمی، محسن امین‌ زاده، محمد نعیمی‌ پور و "معصومه ابتکار"، وظایف مرتبط با روابط‌ عمومی را بر عهده داشتند و "احمد حسینی" بر هیئت روابط عمومی سرپرستی می‌ کرد. "حسین کمالی" مسئول تبلیغات بود. بررسی اسناد به دست آمده از رایزنی اشغال شده ی آمریکا در تهران، که خیلی زود به "لانه ی جاسوسی" معروف شد را، "وفا تابش"، "حسین شیخ‌ الاسلام" و فروز رجایی‌ فر انجام می‌ دادند. البته شیخ‌ الاسلام و رجایی‌ فر به دلیل چیرگی به زبان عربی و انگل ایسی، در کنار معصومه ابتکار که مترجم و سخنگوی انگل ایسی‌ زبان دانشجونمایان اشغالگر بود، گاهی نقش مترجم را هم ایفا می‌ کردند.

این دانشجونمیان، شش ماه نخست پس از اشغال رایزنی آمریکا، در آن باقی ماندند، اما کم‌ کم گروگان‌ ها را تحویل دادند و هم زمان با آغاز جنگ ضد ملی، از آنجا که پیشتر دوره‌ های آموزش نظامی دیده بودند، راهی جنگ شدند.

در همین راستا، تروریست اکبر رفان به عنوان نخستین فرمانده ی نیروی هوایی سپاه معرفی شد. تروریست حسین دهقان مدتی به لبنان رفت و در دهه ی ۸۰ ف. خ.، به سرکردگی بنیاد شهید انقلاب توده ای اسلامی رسید. تروریست رضا سیف‌ اللهی هم، کمی پس از آن سرکرده ی اطلاعات سازمان تروریستی سپاه پاسداران و نخستین فرمانده ی نیروی سرکوبگر انتظامی شد. تروریست علیرضا افشار نیز، به عنوان سرکرده ی ستاد مشترک سپاه پاسداران، سرکرده ی کل بسیج و معاون عقیدتی سیاسی یا به اصطلاح فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح رژیم مشغول به کار شد. تروریست ها احمد رضا کاظمی، علی زحمتکش، سید محمد رضا خاتمی و محمد نعیمی‌ پور نیز، از دیگر دانشجونمیان پیرو خط عمام بودند که در دهه ی خونین و دهشتناک۶۰ فرار خورشیدی، رخت زبون پاسداری اسلام را پوشیدند.

سید محمد رضا خاتمی حرامزاده از تروریست های اشغالگر اصلاح طلب رایزنی آمریکا در تهران
و برادر روباه سبز سید محمد خاتمی رییس جمهور رژیم اسلامی
تروریست ها "حسین علم‌ الهدی"، "محمد فاضل"، "سیف فاتح لانه"، "علی حاتمی"، "محسن وزوایی"، "عباس ورامینی"، "علی صبوری"، علیرضا هادی‌ پور"، "حسین شوریده"، غلام حسین بسطامی"، "عبد الرحمن یاعلی مدد"، "حسین بهادری"، "فضل‌ الله عابدینی"، "حمید صفایی" و "جلال شرفی" نیز، دیگر افرادی بودند که مستقیم یا غیر مستقیم، در جریان اشغال رایزنی آمریکا حضور داشتند و با آغاز جنگ ایران و عراق، در جبهه‌ های جنگ حاضر شده و به شهادت یا هلاکت رسیدند.

نهایتن با پایان یافتن جنگ، بسیاری از دانشجونمایان پیرو خط عمام به استخدام دستگاه‌ ها و سازمان‌ های حکومتی درآمدند. برای نمونه، "حسین شیخ‌ الاسلام" که در جریان اشغال رایزنی آمریکا به عنوان یکی از سخنگویان دانشجونمایان پیرو خط عمام نقش بازی کرده بود، معاون سیاسی وزارت امور خارجه ی رژیم شد و ۱۶ سال نیز در آن معاونت به عنوان کارشناس مسائل منطقه از جمله اسراییل اشغالی (فلستین / Philistine)، لبنان و سوریه فعالیت می‌ کرد. او همچنین حضور در سوریه به عنوان رایزن جمهوری اسلامی برای سه سال، نماینده ی رژیم در هفتمین دوره ی تویله ی شورای اسلامی، معاونت خاورمیانه و همچنین قائم‌ مقامی وزیر امور خارجه ی رژیم را در کارنامه ی سیاه سیاسی خود دارد.

سرنوشت دانشجویان اشغالگر رایزنی آمریکا
البته شیخ‌ الاسلام تنها هموندی از دانشجونمایان پیرو خط عمام نبود که پس از پایان جریان تروریستی اشغال رایزنی آمریکا در تهران، با وقاحت ویژه ی آخوندی تبدیل به دیپلمات شد !! به جز از او، "محسن امین‌ زاده" هم در دوران فریب اصلاحات، معاون آسیایی وزارت امور خارجه ی رژیم شد و هتا می‌ گفتند در زمان وزارت "کمال خرازی"، به عنوان یک راهنما و مشاور در حد وزیر در سایه، در امور دیپلماسی فعالیت می‌ کرد.

هر چند تجربه ی دانشجونمایان پیرو خط عمام تنها از حضور در مناسب حکومتی، تنها محدود به عرصه ی دیپلماسی نشد و نمایندگی های شهری و روستایی رژیم در تویله ی شورای اسلامی نیز، یکی دیگر از عرصه‌ هایی بود که چندین و چند نفر از این دانشجونمایان، پسین ها به آن راه پیدا کردند. "ابراهیم اصغر زاده" در تویله ی سوم مجلس، "طاهره رضا‌ زاده" زیرخواب اصغر زاده و "شمس‌ الدین وهابی"، "محمد نعیمی‌ پور" و "سید محمد رضا خاتمی" در تویله ی ششم شورای اسلامی، دیگر تروریست های اشغالگری بودند که رژیم آنها را به عنوان نماینده ی شهر خود، در تویله ی شورای اسلامی جا کرد و سید محمد رضا خاتمی نایب‌ رییس تویله ی ششم هم شد.

نظرات

پست‌های پرطرفدار