طارق رمضان اسلام شناس سرشناس سوییسی به اتهام تجاوز جنسی، در پاریس بازداشت شد - ۱/۲

در ماه اکتبر گزشته، دو زن در فرانسه با ثبت شکایتی در دادگاه از طارق رمضان استاد الله پرست مطالعات اسلامی دانشگاه آکسفورد، به علت تجاوز جنسی شکایت کردند.


طارق رمضان اسلام شناس سرشناس سوییسی که به تجاوز جنسی به دو زن متهم شده است، روز چارشنبه در پاریس بازداشت شد. این بازداشت در چارچوب بررسی های نخستین درباره ی تجاوز و خشونت جنسی صورت گرفته است. شبکه ی "فرانس انفو" گفته است که حکم بازداشت طارق رمضان در کادر قانونی کمتر از ۸ روز صورت گرفته است.

طارق رمضان نوه ی تروریست الله پرست "حسن البنا"، بنیانگزار فرقه ی فراماسونری برادری الله پرستان (اخوان المسلمین) مسر است.

طارق رمضان که استاد مطالعات اسلامی دانشگاه آکسفورد ایت الله بریتانیاست، اکنون در توافقی با این دانشگاه از ماه نوامبر گزشته، در مرخصی به سر می برد. آکسفورد اعلام کرده است که طارق رمضان سنگین بودن اتهامات وارده را تایید کرده و پذیرفته است که به خاطر احترام به فرایند دادگاه، هم اکنون در دانشگاه حضور نداشته باشد؛ به دیگر سخن، دانشگاه عذر او را خواسته است.

ایندا عیاری در ۲۰ اکتبر و یک زن ۴۲ ساله که نامش فاش نشده است، علیه طارق رمضان به اتهام تجاوز جنسی اقامه ی دعوا کرده اند. ایندا عیاری گفته است که در مارچ ۲۰۱۲، در هتلی در شرق پاریس با طارق رمضان دیدار کرده است و طارق رمضان در اتاق هتل با خشونت به او تجاوز کرده است.


ایندا در کتابی از تجربه هایش با عنوان "انتخاب کردم آزاد باشم»"، به عنوان زن پیشتر مسلمان، این رویداد را شرح داده، اما به جای نام واقعی طارق رمضان، نام سپنج (مستعار) به کار برده است.

او درباره ی روابطش با طارق رمضان پس از تجاوز جنسی گفته است:
"وقتی من تقاضایش را برای دیدار دوباره رد کردم، او شروع کرد به فحش دادن و تهدید کردن. وقتی گفتم شکایت می کنم، مرا تهدید کرد و بچه هایم را هم تهدید می کرد. من زیر سلطه ی او بودم. من در کتابم فصلی به این موضوع اختصاص داده ام، اما نام طارق رمضان را با نام سپنج جایگزین کرده ام".

دومین شاکی این پرونده گفته است که در سال ۲۰۰۹ از سوی طارق رمضان مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است. این زن خاک بر سر فرانسوی که در آن زمان به اسلام گرویده بود، گفته است که با خشونت شدید مورد تجاوز جنسی از سوی این استاد مطالعات اسلامی قرار گرفته است. این زن همچنین گفته است که آثار و پیامدهای این تجاوز جنسی آنقدر برای او شدید بوده که یک بار اقدام به خودکشی با دارو کرده، خانه اش را از دست داده و دچار افسردگی شده است.

حامیان طارق رمضان پیشتر در شبکه های اجتماعی، طبق معمول رویه ی الله پرستان هوچی گر، این اتهامات را ساخته و پرداخته ی سهیونیسم بین الملل خوانده اند !! برخی نیز گفته اند همه ی کسانی که پیش از این اتهاماتی را علیه طارق رمضان مطرح کرده اند، نخست کتابی نوشته اند و در رسانه های اجتماعی سر و صدا به راه انداخته اند.


گلن گرینوالد روزنامه نگار مشهور آمریکایی که افشاگری های ادوارد اسنودن در روزنامه ی گاردین برایش جایزه ی پولیتزر به ارمغان آورد، در توییترش، دستگیری طارق رمضان را رویدادی بزرگ ارزیابی کرده است.

ماجرا از آنجا آغاز شد که ایندا عیاری، ۲۰ اکتبر سال جاری شکایتی را مبنی بر اینکه از سوی طارق رمضان مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است تسلیم دادگاه کرد.

او به روزنامه ی پاریزین گفته است که در سال ۲۰۱۰ و پس از یک جدایی بسیار دشوار از همسرش که یک الله پرست سلفی بود، مجبور شده برای پیدا کردن کار روسریش را بردارد. برداشتن روسری همواره برای او احساس شرم و گناه به همراه داشته است تا اینکه برای یافتن پاسخی برای احساس شرم و گناه مذهبی بودن و حجاب نداشتن، در ف. بوک با طارق رمضان متجاوز آشنا می‌ شود.

در حال خلسه یا ارگاسم مذهبی و ورود به عالم هپروت
ایندا می گوید که طارق رمضان پاسخی برای مشکل من داشت که من دنبالش بودم. او می گوید در سال ۲۰۱۱ توانستم حق نگهداری کودکانم را از دادگاه بگیرم و این موفقیت به من حس فوق العاده‌ ای داد و احساس می کردم که زن آزادی هستم. در همین هنگام، فرتوری از خودم بدون روسری و با آرایش اندکی که تنها کمی رژ لب بود، را روی ف. بوک گزاشتم.

طارق رمضان در ف. بوک با من تماس گرفت و گفت که این کاری که کردی خوب نیست و مرا به خاطر آرایش و فرتور بدون روسری سرزنش کرد !!

همین جستار در کیهان سوئد

نظرات

پست‌های پرطرفدار