پیامد امنیتی هویتی: اساس دخالت داعش در جنایت تروریستی اهواز چه بود ؟

قوم گرایی تکفیری چیست ؟
هویت طلبان تکفیری چه کسانیند ؟
شعار خلیج عربی از کجا آمده ؟

بگویید بر کس خود بنویسند با خط خوش
کیری فی حلقه الی الابد
جریان تکفیری الله پرست داعش در اجرای جنایت تروریستی اهواز، امری مسلم است، به گونه ای که از یکسو جریان نوبعثی (سندیکایی از همه ی گروه های مسلح) مسئولیت این یورش تروریستی را با اصرار و ابرام بر عهده می گیرد و از سوی دیگر، داعش با فیلم هایی که از تروریست هایش منتشر کرده نیز، مدعی انجام این جنایت تروریستی از سوی خود می باشد.

نخست آنکه، گروهک تروریستی و الله پرست داعش، با جریان نوبعثی در تماس و اشتراک است، زیرا هسته ی آغازین داعش متشکل از افسران امنیتی حزب بعث است و دوم اینکه، تلاش در راستای راهبرد ابهام در مسئولیت، برای جلوگیری از پیگرد دیپلماتیکی صورت می گیرد و هر روز یک گروه برای سر در گم کردن ایران، اعلامیه ی مسئولیت می دهد.

متن اعلامیه ی محرمانه ی سپاه بر لزوم برخورد با گروهک های تروریستی الله پرست سنی که
سر از تارنمای گروهک تروریستی و تجزیه طلب الله پرست پان عرب درآورده است !!
گروهک های تروریست خواهان تجزیه ی خوزستان از ایران، در سال گزشته در نشستی که در مسر داشتند، جبهه ی یگانه ای تشکیل دادند و جنایت تروریستی اسلامی علیه ایرانیان در اهواز نیز، با سهامداری همه ی گروه ها رخ داده است. در این فضا، تفاوت چندانی بر جریان تکفیری الله پرست و گروهک های تروریستی ایی همچون "تضامن" و "حرکة النضال" نیست.

از آنجا که در جهان بینی مکتبی این گروهک ها، تشیع یک متغیر مزاحم در هویت کزایی و تحمیلی عرب زبان های خوزستان است، بنا بر این تلاش بسیاری برای ارتداد تشیع و تبلیغ وهابیت از سوی همین گروهک های مسلح صورت می گیرد. در یک مورد بسیار پیش پا افتاده، "غلام علی ساکس" از به اصطلاح "فعالان مدنی" اهواز، یک محفل تروریستی به نام "حرکة السنی الاهواز" را راه اندازی کرده بود.


اما یورش های تروریستی دارای یک پایگاه تبلیغاتی مخفی در داخل کشور نیز هستند. همان هایی که تروریسم را به مانند آیت الله بی بی سی به صورت "مشروط" محکوم می کنند تا به صورت تلویحی و ناگفته، مشروعیتی برای تروریست ها دست و پا کنند، جزو همین دسته اند (ویدیوی بالا).

اگر قصد رویارویی با تروریسم را داریم، باید ریشه های هویت ساز آن را بخشکانیم. در غیر این صورت، گروهک های مسلح، بیشتر معلولند نه علت.

فاحشه شیرین عبادی برنده ی جایزه ی صلح نوبل آشغال های لیبرال سوسیالیست جهان،
در کنار سرکرده ی گروهک تروریستی و الله پرست تجزیه طلب پان عرب الاهواز
به نام یوسف عزیزی بنی طرف دیده می شود
با مطرح شدن داعش، ضریب "هویت پایه" بودن تهدیدات تروریستی افزایش می یابد. داعش گروهکی به شدت "هویت طلب" است که زور می زند تا با بازگشت به گزشته ی اسلام نجس و ناب محمدی، این دین آدمخوار را از یکسان سازی از سوی جهان نوین نجات دهد و تفکر عربی ترکی "خلافت اسلامی" را بازسازی نماید. خلافتی اسلامی که روزی در بغداد و سپس در عثمانی مستقر بود. در این میان، شیعیان را دشمن نزدیک و به تعبیری جیش صفوی (دگر سیاسی ترکان عثمانی) تعریف کرده است.

اینگونه هویت طلبی، نوعی بنیادگرایی اسلامی است. در اینجا مرزهای بین بنیادگرایی قومی و مذهبی در هم آمیخته می شود. بازگشت به بنیادها و پاسداری سفت و سخت از آنها، خلوص گرایی دینی، زبانی و قومی، از ویژگی های این گفتمان است. هر دو، با خردورزی و نوین سازی و گفتمان شهروندی ستیز دارند. هر دو، امارت و قبیله و قوم را مد نظر قرار می دهند و در نهایت طرف مقابل را "تکفیر" می کنند.



بیشتر بخوانید: اقوام وحشی و بدوی در ایران

در این میان، پانترک ها بزرگ ترین سرچشمه ی فاضلابی تکفیرند. هر روز یک فرد، یک روش عن فکر، یک گروه قومی یا یک کتاب از سوی آنها تکفیر و خواندش ممنوع اعلام می شود !! آنها هتا واژه ها را نیز تکفیر می کنند، نام شهرها را تکفیر می کنند، کشور و ملت را تکفیر و بر علیهشان اعلام جهاد می کنند.

هنگامی که رسانه هایشان را باز می کنید، آکنده از اعلام جنگ است. اعلام جنگ علیه کردها، یونانی ها، ارمنی ها، پارسی ها و هتا آذری ها.


ظاهرن تنها ناکسانی که با آنها نمی جنگند، اعراب هستند. شعار "خلیح عربی" در ایران، از سوی همین مدعیان هویت طلبی ترککی سر داده می شود و در "العربیة" تبدیل به خبر می شود و در تارنمای گروهک تروریستی تضامن و نضال بارگزاری می گردد. اتحاد راهبردی آنها، به دوران خلافت و داستان غلامانی بر می گردد که از دوره ی معتصم وارد دستگاه خلافت اسلامی عربی شدند و در سامرا اسکان داده شده و سپس برای جنگ با ایرانی ها از جمله آذربایجان، به دژ بابک گسیل شدند.

بیشتر بخوانید: بی منطقی در رفتار الله با تهدید مخالفان محمد


اما چرا توجه به این جریان التقاطی مهم است ؟
سال هاست که نسبت به شکل گیری "قوم گرایی تکفیری" هشدار داده می شود. این فرقه ی سیاسی اسلامی، نهاد تکفیر را علیه "دیگری" یعنی رقیب سیایی به کار می برد و مانند شیوخ قبیله تلاش می کند تا یک فرد یا گروه را بیرون از امتیازات ویژه ی قبیله و عشیره نگاه دارد. خوشبختانه هازمان ایران، جامعه ای شهری است و چنین حربه هایی در آن بی اثر است. درست در اینجاست که تکفیر به کار گرفته می شود. یعنی هویت طلبان قومی با همکاری مرتجعین دیگر، تا حد جهنم تکفیر را در آغوش کشیده اند.


نتیجه گیری
داعش یک گروهک ارتجاعی و هویت طلب است. بنیادگرایی در سرشت خود، بازگشت به گزشته و خلوص سازی را مد نظر دارد. بنیادگرایی قومی و مذهبی، سرشت یکسانی دارند: "هر دو ضد خردورزی، ضد نوین سازی، ضد شهروندی و هازمان شهریند". پان ترک ها بزرگ ترین گروه هویت طلب و بنیادگرا هستند. آنها همان هویت طلبان تکفیریند که شعار خلیج عربی سر می دهند. برای خشکاندین ریشه ی تروریسم، باید دکان هویت طلبی را تخته کرد و با مدعیان آن همان رفتاری را در پیش گرفت که با سایر بنیادگراها همچون کلیت جمهوری اسلامی و سازمان تروریستی سپاه. نسبت این دو، به مانند "وهابیت تبلیغی" و "وهابیت تکفیری" است. یکی مقدمه ی دیگری است.

نظرات

پست‌های پرطرفدار