کشتار زندانیان سیاسی یازداشت شده در دی ماه امسال

همبستگی و اتحاد ما، رژیم را وادار به عقب نشینی و سرانجام سرنگون خواهد کرد.


با توجه به اخبار بسیار دردناکی که هر روزه از ایران می رسد، تاکنون بیش از ۳۸۰۰ تن از هم میهنانمان از سوی مزدوران رژیم به بند کشیده شده اند و بر اساس اطلاع رسانی رسمی صورت گرفته، تاکنون ۵ تن از ایرانیان معترض، در زندان های رژیم کشته شده اند.

پولتان را بردند و دریای مازندرانتان را، نفتتان را، گازتان را بردند، دخترانتان را در خانه به فحشا کشاند و به امارات فروختند و پسرها و دخترهایتان را بیکار و بیمار و معتاد کردند و اکنون برای سرکوب کامل شما به سراغ باقی مانده ی جوانانتان آمده اند و آنها را می گیرند و شکنجه می کنند و تجاوز می کنند و می کشند !! خاموشی و خفت تا کی ؟؟؟؟

هیچ از خود پرسیده اید که مدیر کل زندان های استان تهران کیست ؟ و اسولن مسئولیت بازداشت هم میهنان دقیقن چه سازمانی است ؟؟ سپاه دستگیر می کند، نیروی سرکوبگر انتظامی دستگیر می کند، وزارت بدنام اطلاعات دستگیر می کند !!⁧ آیا شد به خاطر این همه جنایت صورت گرفته در زندان های رژیم، یک بار و تنها یک بار یک روزنامه نگار در آن کشور خفقان زده پیدا شود و به سراغ سهراب سلیمانی برادر قاسم سلیمانی و مدیر کل زندان های استان تهران برود و از او پرسش های داغ، دقیق و هدفمند بپرسد ؟؟ شد یک بار هتا که صدای مردم معترض از گلوی این خبرنگاران برده و آزاد درآید ؟! نه آنکه برای حکومت کار می کند چنین کرده و می کند و نه آن سید محمد نوری زاده ی جعلی که خودش را به عنوان اپوزوسیون رژیم جا زده است.



سینا قنبری را با تزریق دوز بالای متادون در زندان کشتند، خودکشی نبود !! اسولن کسی نمی تواند در زندان خودکشی کند، چون وی در بخش قرنتینه بود و همه ی لوازمی که احتمال می رود فرد می تواند از آنها برای خودکشی احتمالی استفاده کند را از وی می گیرند.بس که ساکت نشستید و تو سرتان زدند، سرهاتان و کمرهاتان خمیده مانده و هر بار یک کهریزک دیگر بر سرتان آوار می کنند.

سهراب سلیمانی برادر قاسم سلیمانی



وحید حیدری معتاد و قاچاق فروش نبودسرکردگان اطلاعات سپاه: وحید حیدری معتاد بوده و خودکشی کرده است !! این جوان اراکی روز ۱۰ اُم دی ماه بازداشت شد و پیکرش در ۱۶ اُم دی‌ ماه به خاک سپرده شد. خانواده ی وحید: او یک دستفروش بوده که در همان میدانی که کار می‌ کرده بازداشت شده است.


نام یک جوان اراکی هم به عنوان کشته شدگان، انتشار یافته است. وحید حیدری، این جوان معترض اراکی که ۱۰ اُم دی ماه بازداشت شد و روز شنبه ۱۶ اُم دی ماه پیکرش به خاک سپرده شد، قاچاق فروش یا معتاد نبوده است. خانواده ی وحید حیدری در گفتگو با کمپین حقوق بشر ایران گفته‌ اند که ادعاهای مربوط به اعتیاد و یا همراه داشتن مواد مخدر واقعیت ندارد.

نیروی سرکوبگر انتظامی رژیم در استان مرکزی، پیشتر کشته شدن یکی از بازداشت‌ شدگان اعتراضات را بر اثر یورش مزدوران یگان ضد شورش و برخورد باتوم به سرش دروغ خوانده و اعلام کرده بود این شخص به اتهام حمل مواد مخدر بازداشت شده و در بازداشتگاه کلانتری ۱۲ رضوی اراک خودکشی کرده است !!

اما اموی وحید حیدری به کمپین حقوق بشر گفته برادرزاده اش معتاد نبود و خانواده ی او نمی‌ دانند چه اتفاقی افتاده است. آقای حیدری به کمپین گفته:
"هنوز نمی دانیم چه اتفاقی افتاده است، چون ما روستا بودیم و وحید در اراک بود. کاسب بود، سر کار خودش بود. معتاد نبود و این چیزهایی که می‌ گویند واقعیت ندارد و معلوم نیست چه طور شده است".

خانواده ی وحید می‌ گویند او یک دست فروش بود و در همان میدانی بازداشت شده که در آن دست فروشی می‌ کرد. خانواده ی حیدری بدون اینکه اجازه بیابند تا موضوع شکایت را مطرح کنند، بدون اینکه پیکر بی جان پسر خود را ببینند، او را به خاک سپرده اند. او در قطعه ی ۳۴ بهشت زهرای شهر اراک به خاک سپرده شده است. بنا بر گزارش‌ ها، پزشکی قانونی درباره ی علت و چگونگی مرگ وحید حیدری، گزارشی تهیه نکرده است.

یک وکیل دادگستری در اراک می‌ گوید:
"خانواده ی وحید تحت فشارهای امنیتی هستند و مجبور شده‌ اند او را در مکان و گوری که ماموران امنیتی تعیین کرده بودند به خاک بسپارند".

تصویر یک روزنامه ی سوئدی از کشتار مخالفان حکومت از سوی رژیم
محمد نجفی وکیل دادگستری به کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گفته:
"من معتقد هستم که این جوان خودکشی نکرده و با پدرش صحبت کرده‌ ام، خیلی نگران بودند و من اعلام کردم که حاضر هستم رایگان وکالتشان را بپذیرم و پیگیری کنم. این جوان، معترض بوده، گرفتند و بعد زدند و کشتند و حالا دارند آبرویش را هم می‌ برند. خانواده نگران بودند. ملاحظات دارند. به شدت فضا امنیتی است و خانواده هم زیر فشار هستند. به هرحال تصمیم گیرنده خانواده هستند که چه بکنند و ما به عنوان جنبه ی مردمی و همگانی مسائه، پیگیر هستیم".

وحید حیدری، سینا قنبری و محسن عادلی و دو تن دیگر، پنج جوان معترضی هستند تاکنون به دنبال تظاهرات سراسری در ایران در بازداشتگا ه‌ها کشته شده اند. مرگ این معترضان، نگرانی‌ ها را درباره ی وضعیت بیش از ۳۸۰۰ بازداشتی اعتراضات گزشته علیه رژیم، بسیار بیشتر کرده است.

به دنبال اعتراضات سال ۱۳۸۸ در ایران، شماری از معترضان بازداشت شده، در اثر شرایط بد نگاهداری و خشونت ماموران، در بازداشتگاه کهریزک متعلق به نیروی سرکوبگر انتظامی، کشته شدند.

همین جستار در کیهان سوئد

نظرات

پست‌های پرطرفدار