آیا "جبهه ی خائن ملی" و "مصدق السطلنه"، در به قتل رساندن نخست وزیر ایران سپهبد "حاج علی رزم آرا"، با گروهک تروریستی "فداییان اسلام" هم دست بودند ؟

تاریخ گواهی می دهد که مصدق السلطنه پیش از آنکه رزم آرا به نخست وزیری برسد، در ۲۳ خرداد ۱۳۲۹ در مجلس گفت:

"رزم آرا وسایلی فراهم می کند که نخست وزیر شود. من با صدای بلند به گوش ملت ایران و به سمع تمام جهانیان می رسانم که ما نمایندگان جبهه ی ملی تا روح در بدن داریم با تشکیل چنین دولتی مخالفت می کنیم".

مصدق السلطنه در حال حال و هول در دادگاه
پس از آنکه رزم آرا به فرمان پادشاه ایران مامور تشکیل کابینه می شود و به مجلس می رود، روز ۶ اُم تیر ماه ۱۳۲۹، مصدق السلطنه در پیامی به نمایندگی از جبهه ی ملی به پشت تریبون مجلس می رود و ضمن مخالفت شدید با رزم آرا،حکومت او را شبه کودتا نامید !! و سپس در کمال بی ادبی و پشتنگی اخلاقی، هنگامی که هئیت دولت، مجلس را ترک می کند، مصدق السلطنه به هئیت دولت می گوید:

"بروید گم شوید، در را ببندید که دیگر نیایند".

در ۸ اُم تیر ماه ۱۳۲۹، مصدق السلطنه در تهدیدی به رزم آرا گفت:

"خدا شاهد است اگر ما را بکشند، پارچه پارچه بکنند، زیر بار حکومت این جور اشخاص نمی رویم. به وحدانیت حق خون می کنیم، خون می کنیم، می زنیم، کشته می شویم. اگر شما نظامی هستید من از شما نظامی ترم، می کشم و همین جا شما را می کشم".


مخالفان خونخوار دولت رزم آرا عبارت بودند از:
"دکتر مصدق السلطنه، شایگان، مکی، نریمان، عبد القدیر آزاد، اللهیار صالح، بقایی و حائری زاده".

و هنگامی که در ۱۶ اُم اسپند ماه ۱۳۲۹، رزم آرا در مسجد سلطانی به دست تروریست الله پرست "خلیل تهماسبی" از گروهک فداییان اسلام ترور شد، حسین مکی می نویسد:

"هنگامی که کشاورز صدر وارد کمیسیون نفت شد، خیلی آهسته در گوش دکتر مصدق مطلبی گفت که هیچ کس از آن چیزی نفهمید".

در این هنگام، مصدق السلطنه با صدای بلند در پاسخ گفت:

"می خواست آن نطق را نکند".

مصدق دله السلطنه در حال چت مغزی
حال نگاهی به نقشه ی ترور نخست وزیر ایران حاج علی رزم آرا، که هموندان مرکزی جبهه ی خائن ملی نیز در آن شرکت داشتند بیاندازیم تا حقیقت دست داشتن جبهه ی خائن ملی در به قتل رساندن نخست وزیر ایران روشن تر شود.

"حاج مهدی عراقی" در کتاب "ناگفته‌ ها" از تشکیل نشستی با حضور تروریست و سرکرده ی گروهک فداییان اسلام "نواب صفوی" و همه ی هموندان مرکزیت جبهه ی ملی جز مصدق که به سبب بیماری حضور نیافته بود، سخن می‌ گوید. از جمله حاضران در این نشست، می‌ توان به دکتر "سید حسین فاطمی"، "سید محمود نریمان"، "عبد القدیر آزاد"، "دکتر مظفر بقایی"، "سید ابوالحسن حائری‌ زاده"، "سید حسین مکی"، "دکتر کریم سنجابی" و "دکتر سید علی شایگان" اشاره کرد. نشستی چند ساعته که نواب در آن با تشریح وضعیت کشور، تنها سدی در برابر مسیر ملی شدن نفت را رزم‌ آرا دانسته و از حذف فیزیکی او سخن می‌ گوید.


پس از ۳۰ اُم تیر ماه سال ۱۳۳۱، هنگامی که مصدق السلطنه به نخست وزیری برمی گردد، کاشانی رییس مجلس شورای ملی است. در همین مجلس، دو طرح در فراکسیون جبهه ی ملی تهیه می شود که یکی مصادره ی اموال قوام السلطنه است و دیگری طرح سه فوریتی آزادی خلیل تهماسبی قاتل رزم آرا، که هر دو در مجلس به تصویب رسید !!

نظرات

پست‌های پرطرفدار